Tuottavat verkkokaupat toteuttamaan unelmasi todeksi

Tuottamamme verkkokaupat rakennetaan WooCommercella, joka on WordPressin verkkokauppaohjelmisto. Valitsimme WooCommercen sen loistavan skaalautuvuuden vuoksi ja koska pystyt sen avulla hallinnoimaan helposti sisällön lisäksi myös tuotteitasi ja niiden tietoja. WordPressin avulla pystymme saumattomasti yhdistämään verkkosivun ja verkkokaupan yhteiskäytön, mikäli sellaiselle on tarvetta. WordPress mahdollistaa myös loistavasti hakukoneystävällisyyden verkkokaupallesi, joka edistää näkyvyyttäsi Googlessa. Näin verkkokauppasi on löydettävissä, joka tuottaa lisää potentiaalisia ostajia kauppaasi.

Tyytyväinen asiakas = tyytyväinen kassa

Verkkokauppojemme kehityksessä ja suunnittelussa keskitymme vahvasti helppokäyttöiseen ostopolkuun ja laadukkaaseen sekä nykyaikaiseen kokonaisuuteen. Kuten perinteisissä myymälöissä, myös verkkokaupassa tulee tuotteiden olla helposti saatavilla. Kun tämän lisäksi tuotteista tarjotaan laadukkaat kuvat ja myyvät tekstit, kasvaa oston todennäköisyys huomattavasti. Jokainen verkkokauppamme sisältää haluttujen maksutapojen asennuksen, SSL-salauksen, jolla suojataan asiakkaiden antamia maksutietoja ja analytiikkatyökalun asennuksen.

Verkkokauppojen mobiilivallankumous

Verkkokauppojen selailu älypuhelimella tai tabletilla on kasvanut runsaasti viime vuosina ja on kasvaakseen vielä lisää. Tulevaisuudessa verkkokauppoja tullaan selailemaan mobiilissa huomattavasti enemmän kuin tietokoneen näytöistä. Tästä syystä me Sitekickissä koemme, että verkkokauppasi rakentaminen mobiilille soveltuvaksi on elintärkeää, johon kiinnitämme erityistä huomioita verkkokauppaa kehittäessä.

Mitä verkkokaupan valmistumisen jälkeen?

Verkkokaupan valmistumisen jälkeen työ ei suinkaan ole vielä ohi. Verkkokaupan elämä on jatkuvasti kehittyvää ja muuttuvaa. Me haluamme olla mukanasi viemässä sinua kohti tuottoisaa tulevaisuutta ja tästä syystä etsimmekin pitkiä asiakassuhteita. Sivujen seurannan avulla pystymme löytämään käyttäjän kannalta oleelliset ongelmakohdat, joiden pohjalta tehdyt muutokset mahdollistavat jälleen lisää myyntiä. Tai ehkä kyse ei ole ongelmasta, mutta käyttäjä tarvitsee hieman rohkaisua ostoksen tekemiseen. Niin tai näin, ylläpitämällä ja kehittämällä saa varmistettua, että verkkokauppa toimii täydessä potentiaalissaan.

Ajatuksissa verkkokaupan perustaminen tai uudistaminen?

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja lähdetään toteuttamaan sinulle tuottoisaa tulevaisuutta!