Modernit verkkosivut digitaalisen kaupankäynnin kivijalaksi

“Verkkosivut ovat yrityksesi digitaalinen käyntikortti”. Nykypäivän verkkosivut voivat kuitenkin olla yrityksellesi myös paljon muutakin, kuin hieno esite verkossa. Voit esimerkiksi ottaa sivuston kävijäanalytiikan päätöksentekoon mukaan ja tuottaa verkkosivujen avulla kullanarvoisia liidejä myynnin tehostamiseksi. Meille Sitekickissä verkkosivujen toteutuksessa on tärkeätä kumpikin puoli – tyylikkyys ja tuottavuus. Tämän kokonaisuuden tuotamme käyttäen WordPressiä, tuttavien kesken WP:tä.

“Häh? Mikä WordPress?”

WordPress, on maailman suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS). Sen avulla voidaan hallita verkkosivuston erilaisia sisältöjä kokonaisvaltaisesti. WordPressin avulla voit halutessasi myös itse muokata sisältöäsi verkkosivujen valmistumisen jälkeen. Tämä on yksi suurimmista syistä miksi me Sitekickillä käytämme WordPressiä, jotta asiakkaat pystyvät halutessaan itse hallinnoimaan verkkosivujaan osaamistasonsa mukaan.

WordPressin monipuoliset lisäosat mahdollistavat myös monipuolisia toteutuksia, esimerkiksi verkkokauppoja tai palvelusivustoja ajanvarauksia varten. Myös tästä syystä päädyimme valitsemaan WordPressin jokaisen toteutuksemme pohjaksi. Kaiken lisäksi WordPress on ilmainen!

Jokainen verkkosivumme sisältää seuraavat ominaisuudet:

Responsiivisuus

Toteutamme verkkosivut niin, että ne toimivat kaikilla laitteilla. Nykyään mobiililaitteiden käyttö on yleisempää kuin koskaan, joten mobiilikäyttäjien käyttökokemus tulee ottaa aina huomioon.

Turvallinen yhteys

Muodostamme sivullesi turvallisen SSL-yhteyden, joka salaa kävijöidesi arkaluontoisia tietoja. SSL-yhteys on tärkeä kaikilla sivuilla, mutta erityisesti verkkokaupoissa, jotta asiakkaidesi maksutiedot pysyvät turvassa.

Kävijäseuranta

Asennamme sivustollesi Google Analytics-työkalun, jolla pystyt seuraamaan aktiivisesti sivustosi käyttäjäkuntaa ja heidän toimintaa. Saat näin rahanarvoista tietoa, jonka avulla tehdä päätöksiä toimintaasi varten.

Salamannopea latausaika

Nopea latausaika on tärkeä kriteeri onnistuneissa verkkosivuissa. Verkkosivuilla kävijät eivät usein jaksa odottaa suuria latausaikoja, mikä johtaa hävittyihin potentiaalisiin asiakkaisiin.

Hakukoneystävällisyys

Tuotamme verkkosivut niin, että ne ovat helposti löydettävissä hakukoneiden toimesta. Hakukoneystävälliset sivut antavat loistavan pohjan jatkuvalle hakukoneoptimoinnille ja hakukonemarkkinoinnille.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi on kaikkien verkkosivujen tärkein turvallisuustoimi, jotta ikäviä tapahtumia voidaan peruuttaa. Mahdollistamme automaattisen varmuuskopioinnin myös ulkopuolisiin asemiin, esim. Google Driveen tai Dropboxiin.

Kuinka toteutuksemme etenevät?

Flowchart256px

1. Kartoitus

Aloitamme verkkosivutoteutuksemme aina istumalla alas kupposen äärelle kartoituskeskustelua varten. Käymme keskustelua yrityksestäsi, brändistäsi sekä ideoistasi ja tarpeistasi verkkosivuja varten. Tarkastelemme myös projektin kulkua. Kun olemme saaneet hahmotettua haluttua lopputulosta, voimme siirtyä verkkosivujen suunnitteluun.

UIUX_design256px

2. Suunnittelu

Käytyämme läpi projektin luonteen kanssasi, alamme hahmottelemaan toteutuksen ulkoasua. Sivuston suunnittelussa otamme vahvasti huomioon yrityksesi brändin, käyttäjäystävällisyyden ja modernit käytännöt. Saat myös nopealla aikavälillä toteutettavasta sivustosta mallinnuksen, jonka mukaan lähdemme tekemään varsinaista toteutusta.
Web_development256px

3. Kehitys

Hyväksyttyäsi tekemämme mallinnuksen sivustosta, siirrymme sivuston varsinaiseen kehitykseen. Kehityksessä keskitymme suunnitelman mukaiseen toteutukseen, mutta samalla varmistamme sivustosi salamannopean latauksen ja hakukoneystävällisyyden, joka edesauttaa sivujesi näkymistä Googlessa.
Networking256px

4. Testaus ja julkaisu

Verkkosivujen kehityksen jälkeen teemme vielä kokonaisvaltaisen testauksen sivustolle, että kaikki sivun osat toimivat niin kuin pitää. Nyt pääset vielä tarkastelemaan tehtyä toteutusta, jonka jälkeen sivut julkaistaan laajalle yleisölle ihailtavaksi.

Tarvitsetko verkkosivut?

Onko sinulla tarve uusille verkkosivuille tai verkkosivujen päivitykselle? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua.