Aiempia sankareitamme

Alla löydät yrityksiä, joiden sivuvaunussa olemme kulkenut. Tiedämme, ettei meitä olisi olemassa ilman näitä kasvunhaluisia yrityksiä. Niin nyt, kuin tulevaisuudessakin, meidän tavoitteena on teidän menestyminen.

Minuntalli

Toteutimme Minuntallin nettisivu-uudistuksen tuomaan yrityksen brändin uudella tavalla esiin. Uudistuksessa erityisesti kiinnitettiin huomiota, että asiakas saa kaiken tarvittavan tiedon Minuntallin kaikenkattavista talleista ja yhteydenotto tietystä tallista on mahdollisimman helppoa.

OneStop Finland

Toteutimme OneStop Finlandin renkaanvaihtopalvelulla nettisivu-uudistuksen, jossa tärkeänä huomion kohteena oli sivuston nopea toiminta ja riittävä kapasiteetti ruuhkaista sesonkia varten. Palvelun tärkeimmät pointit haluttiin selkeästi esiin ja asiakkaan varausprosessista suorasukainen.

Elina Koivumäki

Toteutimme Elina Koivumäen henkilöbrändin nettisivu-uudistuksen, jossa oli tärkeää säilyttää aiemmalla sivustolla luodut artikkelit sekä tapahtuma-arkisto. Sivustouudistuksessa haluttiin Elinan toiminnan eri osa-alueet selkeästi esille sekä tapahtumat helpommin selattavaan formaattiin.

Jaulin Kämpät

Jaulin Kämpät nettisivu-uudistuksessa haluttiin tuoda sivusto nykyaikaisemmaksi, jotta se toimii hyvin niin tietokoneella kuin puhelimellakin. Tämän lisäksi vuokrattaville mökeille haluttiin selkeä esittelytapa. Ominaisuuksien toteuttamisessa otettiin huomioon myös, että tietoja on jatkossa helppo muokata.

No Limit Performance

Toteutimme No Limit Performancen nettisivu-uudistuksen, jossa tarkoituksena oli saada yrittäjän brändi selkeämmin esiin. Erityistä huomiota haluttiin kiinnittää myös palveluiden esittelyyn ymmärrettävällä tavalla sekä aiempien asiakkaiden arvosteluiden esiin tuomiseen.

Otin yhteyttä Sitekick Oy:n yrittäjäystäväni suosituksesta. Tarvitsin apua yritykseni nettisivujen uudistamiseen sekä markkinointiin. Jo ensitapaamisesta minulla jäi tunne, että muita yrityksiä tähän ei tarvita. Kiireellisenä yrittäjänä, minulle tärkeintä oli asiantuntijuuden ja laadun lisäksi ”kaverillinen” tapa, jolla asioita hoidetaan. Asiakkaana on hienoa kun on tunne, että asia kuin asia, sitä uskaltaa kysyä (vaikka ne voivat olla välillä vähän hölmöjäkin kysymyksiä). Vastauksen olen aina saanut nopeasti ilman turhia muodollisuuksia / kankeuksia —> Työ menee nopeasti eteenpäin. Työnlaatuun olen ollut todella tyytyväinen - yritykseni sanoma on osattu hienosti tuoda esiin ja se on näkynyt asiakasvirran kasvuna positiivisesti. Yhteistyöni Sitekick Oy:n kanssa jatkuu edelleen ja minun on helppo suositella heitä muille.

Mikko Mäkelä, No Limit Performance

Network & Growth

Suunnittelimme Network & Growth nettisivut yrityksen alkuvaiheessa, jonka jälkeen olemme auttaneet niiden kehittämisessä liiketoiminnan uudistuessa ja kasvaessa.

Karjamarkkinat.com

Toteutimme karjamarkkinat.com verkkopalvelun, jossa rekisteröityneet käyttäjät voivat ostaa ja myydä karjaa helposti ja läpinäkyvästi. Verkkopalvelun ideana on tuoda alalle lisää läpinäkyvyyttä ja saada tuottajille reilumman hinnoittelun.

rusticwood.fi nettisivujen alkunäkymä

Rusticwood

Toteutimme Rusticwoodille nettisivut, joiden tarkoituksena on tuoda esille heidän ainutlaatuisia polttokäsiteltyjä sisustustuotteita. Nettisivuista haluttiin tunnelmalliset ja tuotteet haluttiin helposti esiin ikään kuin verkkokaupassa.

Koskin Import

Toteutimme Koskin Importille verkkoalustan päivittämisen käyttökokemuksen parantamiseksi. Tärkeänä huomiona uudistuksessa oli myös vähentää yrittäjän manuaalista työtä. Sivuston uudistukseen kuului myös uuden, helppokäyttöisemmän hallintapaneelin käyttöönotto. 

koskinimport.com nettisivujen alkunäkymä

Having had problems with my previous website designers and website, it was really nice to be recommended a company that listens to the customers needs. I have nothing but praise for the team at Sitekick, they have delivered what they promised and more. They also answer emails very quickly and are always willing to help out, this means a lot to me as the website is my main source of income and always has to be functioning and looking right..thank you Sitekick!!

Jason Holland, Koskin Import
campusta.fi nettisivujen alkunäkymä

Campusta

Toteutimme Campustalle nettisivut tuomaan esille heidän kattavan tarjonnan aina aulapalveluista, kiinteistönhoitoon ja AV-palveluihin asti.

Tarvitsimme uudet nettisivut, joiden suunnitteluun ja toteutukseen tarvitsimme luotettavan yhteistyökumppanin. Sitekick oli projektissa mukana alusta asti ja toi hyviä ideoita, jotka saatiin vietyä myös käytäntöön. Kommunikointi Sitekickin kanssa oli erittäin helppoa ja vastaukset kysymyksiin tulivat nopeasti. Nettisivujen lisäksi Sitekick tarjosi meille koulutuksen sivujen ylläpitoon. Yhteistyö oli vaivatonta, jälki ammattimaista ja lopputulos sellainen kuin toivoimmekin. Käytämme mielellämme Sitekickin palveluja myös tulevaisuudessa!

Olli Pohjoisvirta, Campusta

Venepukki

Toteutimme venepukki.fi -verkkokaupan helpottamaan tuotteisiin tutustumista ja suoraviivaistamaan ostamista ja yrittäjän työtä.

venepukit.fi verkkokaupan alkunäkymä
videotiimi.fi nettisivujen alkunäkymä

Videotiimi

Toteutimme Videotiimille nettisivut tuomaan esille heidän edullisen, läpinäkyvän hinnoittelun sekä tyylikkäitä videoita. Nettisivuista haluttiin lyhyet ja ytimekkäät, esittäen kuitenkin kaiken tarpeellisen.

Sitekick on toteuttanut kaikki verkkosivuihini liittyvät asiat nopeasti ja ammattitaidolla. Idearikkaita ja valmiita toteuttamaan jos jonkinmoista projektia. Vahva suositus!

Riku Komi, Videotiimi

Kopterikaverit

Toteutimme Kopterikavereille nettisivut tukemaan heidän toiminnnan aloittamista. Nettisivuilla haluttiin korostaa yksinkertaista hinnoittelumallia ja suoraviivaista toimintaa. Tyyliltään sivuista haluttiin yksinkertaiset, mutta leikkisät, kuvastamaan asioinnin rentoutta.

kopterikaverit.fi nettisivujen alkunäkymä
Kuvassa twistfinland.fi nettisivut

Twist Finland

Toteutimme Twist Finlandille nettisivut, joiden tarkoituksena oli tuoda esille heidän tarjoamia promootio- ja tapahtumapalveluita. Palvelutarjonnan esilletuonnin lisäksi nettisivuilla korostettiin asiakastöitä ja näistä saatuja palautteita.

Hammaslaboratorio Ruisvaara

Pitkäaikainen hammaslaboratoriopalveluita tarjoava toimija Hammaslaboratorio Katariina Ruisvaara tarvitsi toiminnalleen nettisivut parantaakseen näkyvyyttään verkossa. Tuotimme heille sivuston, jonka toteutuksessa pyrimme nykyaikaiseen ja raikkaaseen ulkoasuun.

Kuvassa hamlabruisvaara.fi nettisivut
Kuvassa opaclinic.fi nettisivut

OpaClinic

Urheiluhierontaa harjoittavalle Saara Passille toteuttiin nettisivut verkkonäkyvyyden parantamiseksi. Toteutus haluttiin pitää värimaailmaltaan minimalistisena, mutta ilmettä lähdettiin tuomaan sivustolle kuvapainotteisella sisällöllä.

TanssijanAkatemia

Loimme TanssijanAkatemialle nettisivut esittelemään yrityksen palveluita ja kurssitarjontaa. Ulkoasu haluttiin pitää modernin selkeänä ja toteutuksessa haluttiin myös korostaa yrityksen taustalla toimivaa yrittäjää.

Kuvassa tanssijanakatemia.fi nettisivut
Kuvassa mahdotonta.fi verkkokauppa

Mahdotonta

Ammattitaikuri Miika Korkatti kirjoitti self help -oppaan omaan elämäänsä pohjaten. Tämä kirja tarvitsi myyntikanavan. Toteutimme teosta varten pienimuotoisen verkkokaupan, jossa tuli pystyä jättämään omia arvosteluja teoksesta.

Aloita oma sankaritarinasi! Ota meihin yhteyttä ja lähdetään viemään ideaasi todeksi.