Meistä

Keitä olemme ja mistä sytymme?
Tutustu toimintaamme ja tekijöihin pintaraapaisua syvemmin.

Digitoimisto, jota haluat suositella eteenpäin

Oli kyseessä mikä tahansa palveluistamme, haluamme hoitaa työmme niin, että olet enemmän kuin tyytyväinen yhteistyöhön. Tämä tiivistää koko toimintamme.

Uskomme, että digimarkkinoinnin palveluissa tulosten saaminen tulisi olla itseisarvoista. Siksi emme lupaa sinulle ainoastaan tuloksia vaan myös hyvän asiakaskokemuksen.

Emme väitä olevamme täydellisiä, vaan kehitämme toimintaamme jatkuvasti kysymällä palautetta ja selvittämällä, mitä voimme tehdä parantaaksemme asiakaskokemusta.

Sitekickin peruspilarit

Jokainen palvelumme seuraa omaa prosessiaan, jota mukautetaan sopimaan asiakkaan tilanteeseen. Nämä kolme periaatetta on kuitenkin läsnä kaikessa toiminnassamme.

tulokset-ikoni

Tulokset

Ratkaisumme muodostetaan täyttämään asiakkaan kanssa yhdessä määritetyt tavoitteet.

yhteistyo-ikoni

Yhteistyö

Panostamme mutkattomaan yhteistyöhön rehellisellä ja läpinäkyvällä toiminnalla.

yksinkertaisuus-ikoni

Yksinkertaisuus

Emme vaadi syvää tuntemusta alan sanastosta — pidetään kommunikointi yksinkertaisena.

Lahen kasvatti

Jimi Iikkanen

Jimi vastaa mainonnan palveluiden toteuttamisesta ja suurelta osin yrityksen omasta markkinoinnista.

Tiedonjanoinen Jimi nauttii asioihin syventymisestä ja ideoinnista. Uuden oppimisen lisäksi muita tyypillisiä aktiviteetteja ovat mm. kuntosalilla käyminen ja videopelien pelaaminen.

Jimin tyypillisimpiä sanontoja ovat mm:
”Mulla on idea…” ja ”It is what it is.”

Lempäälän kultapoika

Tuomas Viikeri

Tuomas vastaa hakukoneoptimoinnista ja teknisemmistä toimenpiteistä, kuten nettisivuille tarvittavista muutoksista.

Tuomas nauttii kotona olemisesta, mutta poistuu kolostaan näkemään ystäviään, hikoilemaan Crossfitin parissa ja herkuttelemaan ravintoloihin. Jos näet Tuomaksen kadulla, on täysin mahdollista, että kyseessä onkin hänen identtinen kaksoisveli.

Tuomaksen tyypillisimpiä sanontoja ovat mm:
”Ah, ihanan laatikoidusti asiat” ja ”Anna esimerkki”.

Oman toimintamme kautta haluamme parantaa alan imagoa ja standardien tasoa. Haluamme nähdä tulevaisuuden, jossa digitoimistoja hyödynnetään kuin yrityksen sisäisiä tiimejä, missä tieto kulkee läpinäkyvästi molempiin suuntiin.

Tarinamme tähän asti

Toimintamme sai alkunsa ammattikorkeakoulussa, Tampereen Proakatemialla, kun tapasimme yhteisen mielenkiinnon, nettisivujen suunnittelun, parissa.

Työstettyämme yhteisiä projekteja noin vuoden verran, päädyimme päätökseen perustaa yhdessä digimarkkinointiin keskittyvän yrityksen.

Toiminta alkoi enemmän nettisivujen ja verkkokauppojen toteuttamisen kautta, mutta kehittyi ajan myötä paremmin tarkoitusperiämme tukeviin palveluihin: verkkomainontaan ja hakukoneoptimointiin.

Voit lukea ajankohtaisia kertomuksia toiminnastamme alla olevista blogijulkaisuista.