Modernit nettisivut digitaalisen
kaupankäynnin kivijalaksi

“Nettisivut ovat yrityksesi digitaalinen käyntikortti”. Nykypäivän nettisivut voivat kuitenkin olla yrityksellesi myös paljon muutakin, kuin hieno esite verkossa. Voit esimerkiksi ottaa sivuston kävijäanalytiikan päätöksentekoon mukaan ja tuottaa nettisivujen avulla kullanarvoisia liidejä myynnin tehostamiseksi. Meille Sitekickissä nettisivujen toteutuksessa on tärkeätä kumpikin puoli – tyylikkyys ja tuottavuus. Tämän kokonaisuuden tuotamme käyttäen WordPressiä, tuttavien kesken WP:tä.

Kaikki nettisivumme sisältävät seuraavat ominaisuudet:

Responsiivisuus

Toteutamme nettisivut niin, että ne toimivat kaikilla laitteilla. Nykyään mobiililaitteiden käyttö on yleisempää kuin koskaan, joten mobiilikäyttäjien käyttökokemus tulee ottaa aina huomioon.

Turvallinen yhteys

Muodostamme sivullesi turvallisen SSL-yhteyden, joka salaa kävijöidesi arkaluontoisia tietoja. SSL-yhteys on tärkeä kaikilla sivuilla, mutta erityisesti verkkokaupoissa, jotta asiakkaidesi maksutiedot pysyvät turvassa.

Kävijäseuranta

Asennamme sivustollesi Google Analytics-työkalun, jolla pystyt seuraamaan aktiivisesti sivustosi käyttäjäkuntaa ja heidän toimintaa. Saat näin rahanarvoista tietoa, jonka avulla tehdä päätöksiä toimintaasi varten.

Salamannopea latausaika

Nopea latausaika on tärkeä kriteeri onnistuneissa nettisivuissa. Nettisivuilla kävijät eivät usein jaksa odottaa suuria latausaikoja, mikä johtaa hävittyihin potentiaalisiin asiakkaisiin.

Hakukoneystävällisyys

Tuotamme nettisivut niin, että ne ovat helposti löydettävissä hakukoneiden toimesta. Hakukoneystävälliset sivut antavat loistavan pohjan jatkuvalle hakukoneoptimoinnille ja hakukonemarkkinoinnille.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi on kaikkien nettisivujen tärkein turvallisuustoimi, jotta ikäviä tapahtumia voidaan peruuttaa. Mahdollistamme automaattisen varmuuskopioinnin myös ulkopuolisiin asemiin, esim. Google Driveen tai Dropboxiin.

Kuinka toteutuksemme etenevät?

undraw_collecting_fjjl

1. Kartoitus

Aloitamme prosessin aina kartoituskeskustelulla. Kupposen äärellä käydään sitten keskustelua yrityksestäsi, brändistäsi sekä ideoistasi ja tarpeistasi nettisivuja varten. Tarkastelemme myös projektin kulkua. Kun olemme saanut hahmotettua haluttua lopputulosta, voimme siirtyä nettisivujen suunnitteluun.

undraw_Scrum_board_re_wk7v

2. Suunnittelu

Käytyämme läpi projektin luonteen kanssasi, alamme hahmottelemaan toteutuksen ulkoasua. Nettisivujen suunnittelussa otamme vahvasti huomioon yrityksesi brändin, käyttäjäystävällisyyden ja modernit käytännöt. Saat myös pian projektin aloittamisen jälkeen mallinnuksen sivustosta, jonka mukaan lähdemme tekemään varsinaista toteutusta.

undraw_programming_2svr

3. Kehitys

Hyväksyttyäsi tekemämme mallinnuksen sivustosta, siirrymme sivuston varsinaiseen kehitykseen. Kehityksessä keskitymme suunnitelman mukaiseen toteutukseen, mutta samalla varmistamme salamannopean latausajan ja hakukoneystävällisyyden sivustollesi. Nämä toimet vahvistavat asemaasi Googlen tuloksissa.

undraw_done_a34v

4. Testaus ja julkaisu

Nettisivujen kehityksen jälkeen teemme vielä kokonaisvaltaisen testauksen sivustolle, että kaikki sivun osat toimivat niin kuin pitää. Nyt pääset vielä tarkastelemaan tehtyä toteutusta, jonka jälkeen sivusto julkaistaan laajalle yleisölle ihailtavaksi.

undraw_professor_8lrt

5. Käyttökoulutus

Sivuston julkaisun yhteydessä käydään vielä käyttökoulutus sivuston yleisistä toimista.

Tarvitsetko nettisivut?

Onko sinulla tarve uusille nettisivuille tai nettisivujen päivitykselle? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua.